ARROW SECURITY

INSPIRATION DAY

2019

Lukket for tilmelding
14.11
Dato

14. november 2019

Kl. 9.00-16.30

Sted
Deltagelse
er gratis

Rungstedgaard, Rungsted Strandvej 107

2960 Rungsted Kyst

FOTOS FRA DAGEN

Arrow

Security Inspiration Day

Den digitale transformation betyder at vi i dag er online døgnet rundt, at vi arbejder globalt og mobilt og på mange forskellige enheder. Som en konsekvens er vi mere udsatte og truslerne bliver flere og flere og mere og mere avanceret.

 

Der findes flere forskellige applikationer og løsninger end nogensinde før og kravene til disse øges samtidig hver dag, men uden at ressourcerne nødvendigvis følger med. Vi har derfor behov for øget kontrol og indsigt med hvem og hvad der har adgang til vores kritiske data, ressourcer og infrastruktur. 

Styr på de nyeste trends? 

På Arrow Security Inspiration Day bliver du præsenteret for de nyeste tendenser og teknologier inden for IT-sikkerhed. Dagen bærer præg af emner som sikkerhed i dit netværk, sikkerhed i cloud'en, sikkerhed i datacentret og sikkerhed i endpoints og mobility. Få inspiration til, hvordan du navigerer rundt i det aktuelle trusselsbillede, vurderer din sårbarhed samt hvilke teknologier du skal bruge for at beskytte dine enheder, netværk og datacenter.

 

Keynotes

Morten-Eskildsen-rettet.jpg

Morten Eskildsen

Datalogistuderende, kaptajn på det danske Cyber-landshold 2017 og vinder af både Dansk IT’s hacking-event og Forsvarets Efterretningstjeneste CTF 2018

Nu har du mulighed for at opleve Morten Eskildsen live, når han sætter fokus på sikkerhed og hvilke betragtninger han har gjort sig som værende en del af hackermiljøet og hvordan udviklingen har været. Hør Morten Eskildsen komme med anbefalinger til hvad virksomhederne skal være opmærksomme på når de skal sikre sig mod angreb.

jan-Hellesoee-rettet.jpg

Jan Hellesøe

TV vært, entertainer, foredragsholder og den førende mentalist i Danmark

Vi slutter dagen af med psykologisk manipulation og hypnose. Et indblik i, hvordan hjernen virker og hvordan den kan manipuleres til at ændre dit tankesæt. Foredraget efterlader dig med stof til eftertanke så kom og vær med.

 

Lokation

Rungstedgaard
Rungsted Strandvej 107
2960 Rungsted Kyst

 

Tilmelding til 

Security Inspiration Day 

Lukket for tilmelding

 

Program

08.30 – 09.00

Morgenmad og registrering

09.00 – 09.30

Velkommen og et kig på tendenserne indenfor it-sikkerhed
v. John Normann, Managing Director, Arrow

09.30 – 10.15

Keynote: Morten Eskildsen - Fra idé til hackerangreb

Datalogistuderende, kaptajn på det danske Cyber-landshold 2017 og vinder af både Dansk IT's hacking-event og Forsvarets Efterretningstjeneste CTF 2018

Morten Eskildsen sætter fokus på sikkerhed og fortæller om de betragtninger han har gjort sig som værende en del af hackermiljøet og hvordan udviklingen har været. Hør også når Morten kommer med anbefalinger til hvad virksomhederne skal være opmærksomme på når de skal sikre sig mod angreb.

10.15 – 10.45

IBM: Security i en hybrid multicloud verden

En stor udfordring for mange virksomheder er brugen af mange forskellige security værktøjer fra flere forskellige security leverandører, og integrationen samt overblikket disse imellem. Desuden skaber den større og større udbredelse af Clouden en endnu mere komplex verden og dermed endnu flere sikkerhedsspørgsmål.

 

IBMs opkøb af Red Hat har skabt mange nye muligheder og synergier og IBM har med Security Connect og IBM Cloud Pak’s skabt en platform som giver overblik og forståelse for risici i en hybrid multicloud verden. Platformen samarbejder med både kendte IBM-løsninger såsom Qradar, Resilient, Qradar Advisor, men også værktøjer fra leverandører som Splunk, Cisco, Carbon Black, McAfee, Tenable og Azure.  

v. Niels Bjørn Andersen, IBM Threat Competitive Sales Leader Europe, IBM

10.45 – 11.00

Pause

11.00 – 11.30 

Veritas: Veritas Backup Exec, Rising To Secure Your Backups (In English)
With the rapid growth of data, data regulations and changes of infrastructure, many companies are increasingly becoming Ransomware victims.  Is your customer next?  Learn how Backup Exec has RISEN to go beyond layered security solutions to protect your customer’s data and avoid paying for hostage data.

Brian White, Global Enablement and Marketing Specialist, Veritas

11.30 – 12.00 

Tenable: Få synlighed over din virksomheds sårbarheder og Cyber Exposure med Tenable Lumin
Predictive prioritization and Lumin: vulnerability management og Cyber Exposure. Hvordan  kan Tenable visualisere og hjælpe dig, udforske og forstå din virksomheds Cyber Exposure, samt følge reduktion i risiko over tid og benchmarke mod dine peers.
 

Adam Salameh, Security Engineer - Nordics, Tenable

12.00 – 12.40 

Frokost og udstilling

12.40 – 13.10 

Fortinet: Fortinet Secure SD-WAN - Hør erfaringerne fra Bestseller
Kom og hør hvordan Fortinet med sine sikkerhedsløsninger har hjulpet Bestseller med sine legacy netværk udfordringer og hvordan Bestseller ser deres fremtidige platform. 

 

Jesper Dehnhardt, Product owner, Network Services, BESTSELLER
Mogens Busk, IT Network Architect, BESTSELLER


 

Lokale 1

Lokale 2

Lokale 3

13.15 - 13.45  

Citrix og Microsoft leverer en fælles sikker arbejdsplads.

(In English)

Citrix tilbyder nu Desktop-as-a-Service. Det handler om at give kunder og partnere mulighed for at levere virtuelle desktops og aplikationer fra Azure og samtidig gøre dagligdags IT administration mere simpel.

I dag er det vigtigt for organisationer at være fleksible for at kunne følge med forretningen. Citrix Managed Desktops gør det muligt, at levere de nødvendige applikationer og desktops efter behov og kun betale for det man bruger.

Det mangeårige samarbejde med Microsoft har gjort det muligt for Citrix at udvikle en helt ny state-of-the-art løsning, der er bygget direkte på Microsoft Azure’s backbone og baseret på den nyeste Microsoft teknologi, Windows Virtual Desktop.
 

v. Jeremy Haisman

Director SI Development & Microsoft, EMEA, Citrix

It-sikkerheden er presset

(In English)
 

Den digitale transformation bringer mange fordele, og udviklingen går klart den vej.

Men rejsen er belagt med udfordringer, ikke mindst når det kommer til sikkerhed,

og det skal virksomhederne forholde sig kritisk til.

 

v. Koen Chiau

Business Development Manager BeLux, EMEA Security Team

Aruba

Sneak peak på Veeam® Backup & Replication™ v10.

Med Veeam® Backup & Replication™ kan virksomheder opnå fuldstændig data beskyttelse  på tværs af alle workloads — virtuelle, fysiske og cloud-baserede - med hurtig, fleksibel og pålidelig backup, genskabelse og replikation af alle applikationer og data. Kom og få et sneak peak om den nye version 10 af Veeam® Backup & Replication™, som er på trapperne, når Karsten Bundgaard, System Engineer i Veeam fortæller, hvordan den seneste opdatering bl.a. vil hjælpe kunder med at benytte sig af de store public clouds.

v. Karsten Bundgaard, System Engineer, Veeam

13.55 - 14.25   

Clouddrevne, intelligente sikkerhedsløsninger, der hjælper dig med at beskytte brugere, data og alt derimellem.

Gør du sikkerhed svært, kan det få folk til at arbejde uden om det. Microsoft spænder over løsninger til infrastrukturen, brugere og enheder, data og apps til trusselsbeskyttelse. Alle giver de virksomheden en medfødt evne til at beskytte din virksomhed, skabe synlighed i driftsmiljøet og enkelhed til alle dine medarbejdere. Hør, hvordan Microsoft sikkerhedsløsninger har udviklet sig til nu at være Leader Gartners 2019 Endpoint Protection Platforms Magic Quadrant.
 

v. Kenneth Rosenkrantz, Identity and Information Protection Specialist, Microsoft

SMS PASSCODE har fået løfteraket – og introducerer nu Smart Login

Efter at Entrust Datacard erhvervede danske SMS PASSCODE i 2018, har vi koblet løsningen sammen med Cloud Auth løsningen IntelliTrust, uden omkostning for kunderne – men med tonsvis af nye features, herunder tre nye smarte valideringsmetoder. Smart login bliver en ny standard for hvordan vi sikrer PC/Mac og let adgang til både VPN/VDI og Cloud tjenester – uanset hvor langt organisationen er med Cloud. Kom med os se hvad Entrust Datacard har udviklet med NASA over de sidste par år, og som kommer til SMS PASSCODE brugerne nu.

 

v. Nikolaj Holm Vang

Director, Nordics, Entrust Datacard 

Hvordan beskytter jeg mine applikationer i en Multi-Cloud arkitektur
 

Applikationer kører overalt - lokalt, i Private Cloud, i Public Cloud, som SaaS - ja tilmed i containermiljøer inde i disse miljøer. Konsistent sikkerhed, ydeevne, synlighed på tværs af alle applikationsmiljøer er en enorm udfordring i en tid, hvor applikationer er virksomhedernes nye kapital.
 

F5 hjælper med at skabe trygge rammer for virksomhedernes applikationer.

 

v. Nicolai Andersen, Field Systems Engineer, F5 

14.25 - 14.50  

Pause

14.50 - 15.20  

Secure Access for Users, Devices, Things and Applications in a Hybrid World (In English)

This presentation will show, how and why, a holistic solution to Secure Access in a hybrid world not only positively impacts capex/opex but more importantly the end user experience. This session takes you through the Pulse Secure – Secure Access solution including ZTNA and Software Defined Perimiter (SDP).

v. Jonas Gyllenhammar

Solution Architect - EMEA , Pulse Secure

Ja vi kan!.. hvad var spørgsmålet?
 

“Splunk - en sikkerhedsløsning, der giver dig mulighed for at identificere, undersøge og jagte trusler, samt ikke mindst reagere på disse - alt sammen fra en og samme konsol”
 

v. Emil Borgelin, Sr Partner Technical Manager, Splunk

Sådan kommer du i gang med DLP

 

Bliv klogere på hvordan I bedst kommer i gang med DLP og hvilke tanker I skal gøre jer når I starter et projekt op. Hvad er intentionen med løsningenerne, hvor ligger jeres data, hvilke typer af data har I, hvordan bliver jeres data brugt og hvordan tilgår brugerne data og fra hvilke devices.
 

v. Kim Elgaard, Security Specialist, Arrow på vegne af Symantec

15.30 – 16.05  

Keynote: FORFØRT
Vi slutter dagen af med psykologisk manipulation og hypnose. Et indblik i, hvordan hjernen virker og hvordan den kan manipuleres til at ændre dit tankesæt. Foredraget efterlader jer med stof til eftertanke så kom og vær med.

v. Jan Hellesøe, TV vært, Entertainer, foredragsholder og den førende mentalist i Danmark

16.05 – 16.30

Afrunding og udnævning af vinder af hovedpræmien

Breakout session

Breakout session

Breakout session

Breakout session

Cloud-session

Netværk-session

Endpoint-session

Datacenter-session

 

Arrow Podcast

Lyt med i vores Tech Podcast på dansk

Arrow Podcast Public Clouds LinkedIn.jpg

Sikkerhed i Public Clouds

Vi har inviteret Carsten Blohm, Kim Elgaard og Christian Laustsen fra Arrow i studiet til en snak om public clouds og nogle at de aspekter man skal huske i en public cloud- set fra et sikkerhedsperspektiv.

Hør med når vi fokuserer på hvordan man som virksomhed sikrer tilgængeligheden til sine data i public clouds hvis man samtidig har strenge krav til oppetid, tilgængelighed og lave svartider i et globalt setup. Hør derudover hvordan du kan migrere alle dine workloads eller bare dele af disse for at udnytte nogle af de fordele og services, der tilbydes i public clouds.

Sikkerhed på dine endpoints

Vi har været i studiet og fået en god snak med Kim Elgaard, Jesper Berth og Claus Bo Sørensen fra Arrow om trusselsbilledet og "sikkerheden på dine endpoints". Hvad skal man som virksomhed være opmærksom på når virksomhedens brugere tilgår data fra diverse enheder,  hvordan opnår virksomheden overblik over dets devices samt over hvem og hvad der har adgang til disse.

Arrow_Podcast_Netværk_LinkedIn.jpg

Sikkerhed og stabilitet i datacentret

Lars Kok,  Jesper Berth og Michael Gimm fra Arrow har været i studiet og tale om ”sikker og stabil drift af datacentret”. Hvilke udfordringer og ønsker har kunderne, og hvad kan gøres for at imødekomme disse? Hvordan beskytter vi den funktionalitet som er altafgørende for forretningen og hvordan bruger vi tid & ressourcer bedst muligt?

Arrow Podcast Datacentret LinkedIn.jpg

Sikkerhed i Jeres netværk

Bjarne Træholt, Kim Elgaard og Claus Bo Sørensen har været i studiet og fået en god dialog om, hvordan virksomheder kan beskytte deres netværk - lige fra endpoints til cloud. Vi har taget udgangspunkt i en konkret sag, hvor en virksomhed er blevet ramt af malware og hvor de fornødne ressourcer eller kompetencer til at håndtere deres uheldige situation ikke har været der. Hvilke muligheder er der i dag for at beskytte sig og hvordan skaber man synlighed og indsigt i trafikken og brugernes adfærd.

Quiz:

Test din viden

Er du nysgerrig efter at vide, om du har det rigtige setup og kan modstå trusler ude- såvel som indefra? Vælg mellem 4 områder nedenfor; Sikkerhed i dit netværk, sikkerhed i din cloud, sikkerhed i dit datacenter eller sikkerhed i dine endpoints og du har svaret efter 2 minutter.

Datacenter

Endpoint & Mobility

Cloud

Netværk

Partnere

 

Sidste år

Få et glimt af sidste års event nedenfor